Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina olt" (3.32 secunde)
In perioada in care Elena Udrea era consiliera sefului statului, numele lui Cocos apare in dosarul ALRO.
Petrom, Transelectrica si Alro sunt principalele societati care au "contribuit" la pierderile Fondului. ... Principalele participatii pentru care s-au constituit ajustari suplimentare pentru pierdere de valoare sunt Petrom (3,652 miliarde de lei), Transelectrica (153,7 milioane de lei) si Alro (79,6 milioane de lei).
Vi-l asumati pe Catalin Predoiu, ca viitor premier, cu toate problemele pe care le-a produs la Arpechim, ALRO si Rompetrol Ieri au aparut mai multe informatii despre relatia lui Catalin Predoiu, ca avocat, cu mai multi giganti ai economiei romanesti, chiar in momente controversate ale existentei acestor companii - este vorba de ALRO, de Arpechim, de Rompetrol.
Alro, Petrom, Rompetrol si Lukoil Romania vor construi termocentrale noi, cu o putere instalata cumulata de 1.940 MW, reprezentand circa 11,5% din capacitatile de productie functionale in prezent, de circa 16.800 MW.
Disperarea angajatilor ALRO i-a scos din nou in strada. O suta de oameni au venit in fata Guvernului, pentru ca fabrica este la un pas sa fie inchia in totalitate din cauza facturilor la energie.
Am intrat recent in posesia acestui studiu datat 9 iulie 2002, unde, printre altele, consultantii americani atrageau atentia asupra faptului ca „decizia de a desparti productia energetica in entitati termo si hidro a fost de la inceput o condamnare la moarte pentru Termoelectrica“.
In urma investigatiilor efectuate si a audierii principalilor martori, anchetatorii au stabilit ca omul de afaceri gorjean, de 40 de ani, a tras tepe la sase societati din Olt, Bucuresti, Hunedoara, Timis si Resita.
Ales in Circumscriptia Electorala 30 Olt, Colegiul Electoral Nr. ... "Impreuna ii invatam sa zambeasca!" a cuprins si o componenta educativa la care au accesat elevi din municipiul Slatina.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
in 2002, dupa infiintarea PNA,Moldovan a fost numit procuror-sef al Serviciului Teritorial Oradea.
Universitatii Oradea,2003 • Studiu asupra furnizarii serviciilor sociale locale, Document al Bancii Mondiale, Editura Expert, Bucuresti, 2002, vol.1; • Studiu asupra furnizarii serviciilor sociale locale, Document al Bancii Mondiale, Editura Expert, Bucuresti, 2002, vol.
Autodisponibilizarile au stirnit cel mai mare interes prima data, la sfirsitul anului 2002, cind 7.500 de siderurgisti au decis sa spuna adio locului lor de munca.
Primaria comunei Agigea incheia, in 2002, un contract de proiectare cu firma Irmaris Arhitectural SRL, in vederea realizarii unei piete agroalimentare. Contra sumei de 350 de milioane lei vechi (achitata in patru transe in perioada octombrie 2002-martie 2003), SC Irmaris Arhitectural SRL se obliga sa intocmeasca proiectul cu denumirea:
se rediteaza conflictul Iliescu-PSD din 2002? ... Conflictul Basescu-PDL incepe sa semene tot mai mult cu razboiul derulat timp de cateva luni intre Iliescu si PSD, incepand cu vara lui 2002 si terminand cu prima parte a lui 2003.
Ziua Politiei Romane se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. ... 218/ 23 aprilie 2002, publicata in M.O. ... 305 din 9 mai 2002).
Pe de alta parte, documentarea pe care am realizat-o mi-a relevat o situatie total necorespunzatoare privind reglementarea in acest domeniu, datand inca din anul 2002, cu consecinte care se inscriu in linia generala a regresului industriei romanesti.
Recuperarea creantelor pe care SC CARNEXPOD SA Podari, societatea controlata de controversatul om de afaceri craiovean Dinel Staicu, le are catre bugetul de stat s-a impotmolit din nou.
SC ALPRO SA Craiova, firma care a concesionat bazinele de pastravi si peste 35.000 de hectare de teren in comuna Schela, nu isi plateste datoriile, edilii dorind sa renegocieze contractul de concesiune.
Dupa o perioada relativ calma a anilor '90, Romania a inregistrat, incepand din 2002, o crestere spectaculoasa a pretului la proprietati.
"Alesele " sunt SC Alt Univers 2002 SA si SindServ SA, infiintate de sindicatele Electrica Societatea Electrica SA a organizat, in urma cu mai bine de o saptamana, o licitatie prin care activitatea de citire a contoarelor a fost oferita pe tava unor firme controlate de sindicate.
google-analytics.com